Ringen i Slagelse

Et positivt vendepunkt

I slutningen af året 1993 tog jeg i samråd med min kæreste den beslutning, at jeg skulle på antabus og dermed stoppe med at drikke. Det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget.
Det har ikke været nemt, men alle de positive sider der er ved at være ædru har gjort, at jeg i dag er sikker på, at jeg aldrig vil drikke alkohol igen.

Jeg har altid syntes, at antabus var en falliterklæring, men i dag synes jeg, at os der tager antabus er stærke personer, fordi vi erkender at vi har et alkoholproblem, og vi gør noget ved det. Derfor tager jeg antabus med oprejst pande og et stort smil om munden.

Den hjælp og støtte jeg havde brug for, fik jeg i "RINGEN" samt af min kæreste, som også kom i "RINGEN", det er nemlig en god ting at pårørende til alkoholikere også kommer i "RINGEN".
I "RINGEN" er vi alle i samme båd, derved kan vi støtte hinanden, og hvis det er nødvendigt give et spark bagi.

Alle med et alkoholmisbrug, vel og mærke et misbrug de har erkendt over for sig selv, har samme mulighed som jeg for at komme i "RINGEN". Det er ikke sikkert at resultatet bliver lige så positivt som mit, men med tanke på hvor forbandet det er at være afhængig af sprut og øl, er det måske værd at prøve lykken i "RINGEN".
Jeg håber vi ses.
Hilsen ML

 

Det er dit valg

Hos os er det dig og din afvænning der er det vigtigste, også hvis du ønsker at være anonym.
Du tager det første skridt!
Vi hjælper med de næste!